szerda, december 28, 2011 | Bejegyzés szerkesztése
Az első munkahelyemen kóstoltam először. Sajnos a receptet az idők folyamán elvesztettem. Valamikor vettünk puncsfűszer-keveréket és ebből készült puncsot kortyolgattuk a férjemmel mostanában.
De ma elfogyott a keverék, így elkészült MFKata első karácsonyi puncsa :-)
Hozzávalók
- 1/2 liter bor (édes)
- 1/2 liter víz
- 4 szem szegfűszeg
- 3 pici darab fahéj
- 2 cs vaníliás cukor
- 1 filter tea (narancsos fahéjas)
- 1 citrom reszelt héjja
- 1 narancs
- cukor
A narancsot felszeleteljük.
A többi hozzávalót egy edényben felmelegítjük.
Cukrot és esetleg rumot ízlés szerint teszünk bele. Majd a narancsot is.
Melegen fogyasztjuk!
Fontos hogy ne forraljuk, mert akkor elfő az alkohol!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése
(Atom)
Keresem...
A konyha ördöge...
Még több MFKata...
-
Sara Raasch: Jég, mint tűz ¤ blogturné - Hosszú várakozás után végre olvashatjuk a Hó, mint Hamu trilógia második részét a Twister Média jóvoltából és megismerhetjük Meira további küzdelmét a ...6 éve
Ti ezt nézitek
-
Nagyon régóta szerettem volna krémest csinálni házilag. Anno kaptam egy receptet, de számomra értékelhetetlen volt. Valamelyik nap...
-
Nagyszerű akció keretén belül vettünk egy kedves ismerőssel bőrös, csontos karajt karácsony előtt. Tudván, hogy jönnek a szüleim és tesóm...
Vendégeim
...
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése